Never Too Loud | Sveriges mysigaste community

Sveriges mysigaste musikcommunity som berör alla typer av rockmusik. Bli medlem, kommentera, betygsätt, och skaka huvud!

Historien bakom Never Too Loud

Grundat: februari 2010
Grundare: Glenn Andersson
Officiellt öppnat: 28 november 2010

NeverTooLoud.se föddes som idé redan i februari 2010. Under en kort tid låg hemsidan uppe på en bloggdomän och ett antal recensioner publicerades. Någon månad efter lades projektet ner och det skulle ta ett bra tag innan portarna öppnades igen.

Glenn Andersson
var dock fast besluten att han fortfarande ville skriva om musik. I september månad började han åter arbeta med projektet, och efter ett kort tag anslöt sig Christopher Halvorsen till redaktionen. Hemsidan öppnades officiellt 28 november 2010.

Glenns ambitioner denna gång var mycket större än första gången hemsidan var uppe. Tanken var nu att hela projektet skulle utvecklas till ett community - ett community där du som besökare alltid ska stå i fokus. Dessutom var det inte bara skivor som skulle recenseras, utan även konserter, dokumentärer, live-DVD:er och musikfilmer.

Efter ett tag anslöt sig Oscar Hjelmstedt till redaktionen, och redan här hade projektet växt enormt. Samtliga i redaktionen hade bestämt sig - projektet skulle inte få dö ut. Alla ville att Never Too Loud skulle växa till något stort och vara något alla besökare känner sig välkomna tillbaka till.

Never Too Loud är alltid i rullning och uppdateras så gott som varje dag. Vår ambition är inte att bli störst i Sverige, utan vi vill att de som besöker sidan ska känna att det de läst har varit av hög kvalité och att de mer än gärna kommer tillbaka.

 

Undrar du vad betygsrankerna betyder, ta en titt här!